در بیمه درمان تکمیلی توسط
سلام

برای شرکت مون که 64 نفر کارمند و خانواده هاشون هستند می خواهیم بیمه درمان تکمیلی گروهی تهیه کنیم. کدام شرکت بیمه بهترین خدمات را برای بیمه تکمیلی گروهی ارائه می دهد؟ با تشکر
2 پاسخ
توسط (420 امتیاز)
با احترام

بيمه درمان گروهي اصولا در تمامي بيمه ها يكسان عرضه ميشه و به خريد پوشش هاي درخواستي شما و هزينه جنابعالي بستگي داره بيمه پارسيان در سراسر كشور با بيش از ٩٩١ مركز درماني همكاري داره و پرداخت هزينه ها تا حداكثر ٥ روز كاري به شماره شبا پرسنل اصلي واريز ميشه.

با سپاس