در بیمه بیکاری توسط
سلام.من اولین حقوقم ۱۲تیر واریز شد که قرار بود بعدی ۱۲شهریور واریز شه که نشد .به بیمه مراجعه کردم که گفتن پرونده م تکمیل نبوده که تکمیل کردم.خواستم بدونم ۱۲مهر حقوق سه ماه واریز میشه یا دو ماه؟
1 پاسخ
توسط (329,890 امتیاز)
سلام بسته به اعتبارات شعبه می باشد در صورتی که بودجه لازم را داشته باشد هر ماه این مستمری واریز میشه ولی در برخی شعب این مستمری به صورت یک ماه درمیان می باشد برای اطلاع باید از شعبه به صورت حضوری پیگیری نمایید