در هدیه ازدواج توسط
سلام و خسته نباشید میخواستم بدونم ک هدیه ازداج رو کی پرداخت می کنن چون من الان یم ماهه که ثبت نام کردم و هنوز پرداخت نکردن ممنون میشم جواب بدین
1 پاسخ
توسط (330,690 امتیاز)

سلام معمولا از همان روز الی 30 روز زمان می برد (با توجه به میزان نقدینگی شعبه تامین اجتماعی) ولی زمان خاصی برای پرداخت این مقرری در قانون پیش بینی نشده

ماده ۸۵ قانون تامین اجتماعی

به بیمه شده زن یا مردکه برای اولین بار ازدواج می‌کند مبلغی معادل یک ماه متوسط‌ مزد یا حقوق با رعایت شرایط زیر به عنوان کمک ازدواج پرداخت‌می‌شود.

در تاریخ ازدواج رابطه استخدامی او با کارفرما قطع نشده‌باشد.

ظرف پنج سال قبل از تاریخ ازدواج حداقل حق بیمه هفتصدو بیست روز کار را به سازمان پرداخته باشد.

عقد ازدواج دائم بوده و در دفتر رسمی ازدواج به ثبت رسیده باشد.

تبصره ۱ مزد یا حقوق متوسط موضوع این ماده عبارت است از جمع دریافتی بیمه‌ شده ظرف دو سال قبل از ازدواج که‌به ماخذ آن حق بیمه پرداخت شده است تقسیم بر ۲۴.

تبصره ۲در صورتی که طرفین عقد ازدواج واجد شرایط مذکوردر این ماده باشند کمک ازدواج به هر دو نفر داده خواهد شد

اطلاعات تکمیلی در :

همه چیز در مورد قانون تامین اجتماعی

شرایط پرداخت کمک هزینه ازدواج چیه ؟