در بیمه سلامت و بیمه خدمات درمانی توسط
در بیمه سلامت، برای تایید نسخه ها باید به کجا مراجعه کنیم؟
1 پاسخ
توسط
بخش عمده ای از داروهای تاییدی از طریق اینترنت انجام می شود. فرد از طریق اینترنت یا با مراجعه به داروخانه، داروخانه بلافاصله اطلاعات فرد را در کامپیوتر خود وارد می کند و تایید اینترنتی از طرف بیمه سلامت می گیرد. در عین حال ادارات استانی بیمه سلامت هم واحد تایید نسخ دارند، به آنجا مراجعه می کنید دارو را در آنجا تایید می کنند و  در نهایت دارو را تهیه می کنید.

http://th.ihio.gov.ir/Portal/Home/Default.aspx?CategoryID=8eae7147-d9bf-4ffe-aeb9-b3c23beb916e