در سختی کار و مشاغل سخت توسط (130 امتیاز)
با سلام اینجانب قادر علمی متولد 46/01/10 تا امروز 4954 روز سابقه پرداخت بیمه دارم که 3647 روز بعنوان راننده سنگین مشغول کار بودم سوال اول درمورد چگونگی اثبات ایام مذکور بعنوان شغل سخت و زیان آور است . سوال دوم در رابطه با بیمه رانندگان میباشد بنده از فروردین سال 71 الی آذر 81 در ترمینال مسافربری کل کشور فعالیت داشتم ولی چون آنموقع ثبت سوابق بطور مکانیزه نبود دو سال و نیم برایم سابقه دراومده لطفا در این مورد نیز راهنمائی بفرمائید با تشکر قادر علمی
1 پاسخ
توسط (31,590 امتیاز)
باسلام ..متاسفانه شغل رانندگی جزو مشاغل سخت و زیان آور نمی باشد . درخصوص سابقه بیمه مورد نظرتان نیز با دردست داشتن سوابق واریز حق بیمه به شعبه مربوطه مراجعه فرمائید .