در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط
درمورد بیمه قالیبافان درسراسرکشور سایت ثبت نام بیمه قالیبافان برای ثبت ناب جدید سایت باز شده ولی در شهر تاکستان استان قزوین باز نشده چرا کسی به فکر نیست من بتول رحمانی بازرس سابق صنف قالی بافان بودم
1 پاسخ
توسط (329,890 امتیاز)

سلام در سال 95 تا امروز بخشنامه ای مبنی بر ثبت نام بیمه قالیبافان صادر نشده ولی در صورت اعلام بخشنامه می توانید برای ثبت نام به شعب بیمه تامین اجتماعی مراجعه نمایید

لیست شعب سازمان بیمه تامین اجتماعی

از سیر تا پیاز بیمه قالیبافان تامین اجتماعی