در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط
سلام خسته نباشی .من سه تا شغل دارم هم شاطر نانوایی سنگک تو تهران هستم.فصل گندم درو میام مشهد با پدرم چند ماه درو با دستگاه میکنم.وبیشتر موقع کشاورزی میکنم.نه ماه هم سابقه بیمه تو نانوایی دارم.الان نمیدونم چه کار کنم ک از بیمه استفاده کنم ک بشه حق بیمش کمتر باشه.لطفا راهنمایی کنید ممنونم.
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
با سلام

در مواقعی که نانوایی هستید بهتر است بیمه اجباری شوید تا بتوانید از مزایای مشاغل سخت و زیان آور بهره مند شوید . بقیه اش را هم به نظر من بیمه حرف و مشاغل آزاد کنید .

با تشکر