در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
میخوام شماره بیمه را ازطریق کدملی پیدا کنم
1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

سلام می توانید در سایت مشاهده سوابق بیمه ثبت نام کرده و پس از تایید ثبت نام وارد سامانه شده و بر روی آیکون کلیه سوابق کلیک نمایید در قسمت اطلاعات هویتی شماره بیمه شما درج شده

مشاهده سوابق بیمه

همچنین می تونید با در دست داشتن کارت ملی به واحدنامنویسی شعبه بیمه تامین اجتماعی مراجعه نمایید

لیست شعب سازمان بیمه تامین اجتماعی

در ضمن شماره بیمه تامین اجتماعی بر روی فیش حقوقی نیز معمولا درج می شود