در بیمه درمان تکمیلی توسط
سلام

مدارک لازم برای خرید بیمه تکمیلی بیمه پاسارگاد
1 پاسخ
توسط (5,380 امتیاز)
دوست من سلام

با عرض پوزش از شما باید عرض کنم که سوال شما مبهم است ومن متوجه منظور شما از بیمه تکمیلی پاسارگاد نشدم

اما بیمه هایی که در بیمه پاسارگاد برای کمک هزینه درمان به افراد معرفی میشود تا این تاریخ  2 دسته بیشتر نیست

1-بیمه درمان تکمیلی گروهی همانطور که از نامش پیداست این بیمه نامه مازاده هزینه های بیمه گر اول (سازمان تامین اجتماعی یا سازمان خدمات درمانی) را تا سقف تعهدات پوشش میدهد این بیمه نامه ویژه پرسنل وسازمانها نهاداها ادارات و.....و خانواده تحت تکفل آنان ارائه میشود و حتما به صورت گروهی است

2- در بیمه نامه های عمر و تامین آتیه پاسارگاد در حال حاضر پوششهای هزینه پزشکی در اثر حوادث ، بیماریهای خاص ،و هزینه بستری تخصصی در بیمارستان(به جز زایمان عینک دندان و زیبایی)برای بیمه گذارانی که ذخیره ریاضی آنها از 20000000ریال بیشتر است ارائه میگردد

موفق باشید