در بیمه درمان تکمیلی توسط
سلام

استعلام بیمه تکمیلی  بیمه کارآفرین
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
همراه گرامی بیدبرگ سلام،وقت بخیر.

در پاسخ به سوال تون باید خدمت تون عرض کنم که شما می بایست با به دو طریق استعلام بیمه تکمیلی بیمه کارآفرین رو انجام بدین:

1-از طریق دفتر مرکزی شرکت کمک رسان ایران(SOS) به نشانی خیابان 15 گاندی،شماره24

با شماره تماس88648400-021

2-از طریق نمایندگی های این شرکت(که بنده هم با کد 353) افتخار انجام خدمت برای مشتریان گرامی کمک رسان ایران را در اقصی نقاط ایران بعهده دارم.

بیمه نامه خود را از نمایندگان مطلع،آگاه و حرفه ای خریداری نمایید.

با تجدید احترام