در بیمه بیکاری توسط
سلام خسته نباشید علی مرادی هستم از گرگان بنده محل کارم گرگان بوده اما کارخانه کرج بوده وحق بیمه از کرج واریز می شده دوسال سابقه دارم متاهل  هم هستم اخراج شدم وکمتر از30روزهم اراداره کار گرگان اقدام کردم  ورای اداره کارهم موجود هست تمامی کارامو انجام دادم ایا بیمه بیکاری به من تعلق میگیرد
1 پاسخ
توسط (329,890 امتیاز)

سلام در صورتی که علاوه بر اثبات بیکاری غیر ارادی در اداره کار شرایط زیر را دارید می توانید از این مقرری استفاده نمایید

  • مشمول قانون کار و تامین اجتماعی باشند.
  • تبعه کشورهای خارجی نباشند.
  • مستمری بگیر، بازنشسته و یا از کار افتاده کلی نباشند.
  • بیمه شده قبل از بیکار شدن حداقل ۶ ماه سابقه پرداخت حق بیمه داشته باشد.

اطلاعات بیشتر در :

شرایط بیمه بیکاری