در مرخصی زایمان و استعلاجی توسط
در صورتیکه فرد تامین اجتماعی داشته باشد و حادثه رخ دهد که مرتبط با حوزه فعالیت کاری وی نباشد
آیا تامین اجتماعی هزینه های پزشکی حتی بعد از مرخص شدن را می پردازد ؟!
1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

سلام در صورتی که فاکتور هزینه های پزشکی را دارید می توانید به اداره اسناد پزشکی تامین اجتماعی ارایه دهید در صورت تایید مبلغی از هزینه های انجام شده را به شما پرداخت می کنند

* البته معمولا دوندگی زیادی می خواهد

برای پیدا کردن آدرس دفتر رسیدگی به اسناد پزشکی می توانید به لیست زیر مراجعه نمایید

لیست بیمارستان بیمه تامین اجتماعی