در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام  شماره مستمری را 8 رقم وارد کردم می گه ،10 رقم 2 رقم دیگه چیه
1 پاسخ
توسط (68,810 امتیاز)
شماره مستمری در سازمان تامین اجتماعی برای مستمری بگیران ده رقم میباشد و باید با مراجعه به شعبه نسبت به در یافت حکم مستمری اقدام و نسبت به وارد کردن شماره اقدام نمایید

شماره ای که وارد میکنید احتمالا شماره ای میباشد که در زمان بیمه پرداز بودن دارید