در مرخصی زایمان و استعلاجی توسط
سلام حقوق سه ماه کارگر ساختمانی با دو فرزند چقدر هست،،، سه استراحت پزشکی ش چقدر هست
2 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

سلام در صورتی که بیمه شما از نوع بیمه کارگران ساختمانی می باشد بر اساس قانون نمی توانید از استراحت پزشکی استفاده نمایید ولی اگر در قرارداد بیمه تامین اجتماعی پوشش ازکارافتادگی را انتخاب کرده باشید می توانید از ازکارافتادگی جزیی استفاده نمایید و مستمری ازکارافتادگی به صورت مدت دار استفاده نمایید

ولی اگر شما کارفرما دارید می توانید از استراحت پزشکی استفاده نمایید

  • غرامت دستمزد ایام بیماری بیمه شده متاهل و یا بیمه شده ای که پدر و مادرش تحت تکفل او هستند، بر مبنای ۳/۴ (سه چهارمآخرین مزد یا حقوق روزانه وی محاسبه می شود.

اطلاعات بیشتر در :

شرایط استفاده از استراحت پزشکی در بیمه تامین اجتماعی

برای معرفی به کمیسیون پزشکی تامین اجتماعی باید چیکار کرد ؟