در شرکت بیمه توسط
سلام

پوشش های بیمه تکمیلی بیمه دانا چگونه است
1 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
سلام

پوشش های بیمه درمان گروهی دانا مانند سایر شرکت های بیمه تابع آیین نامه 74 است. ممکن است در قرارداد های خاص با بیمه گذاران، شرایط خصوصی منظور شود. از آنجایی که توافقات بین بیمه گذار و بیمه گر در درجه اولویت دارد، برای اطلاعات بیشتر به قرارداد و شرایط خصوصی آن مراجعه کنید.

ولی چارچوب کلی پوشش ها به شرح مندرج در آیین نامه 74 مصوی شورای عالی بیمه است.