در شرکت بیمه توسط
سلام

استعلام بیمه تکمیلی  بیمه دانا
1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

بهترین پاسخ

سلام

برای مشاهده افراد تحت تکفل بیمه نامه ، معرفی نامه خسارت های بیمارستانی ، خسارت های پاراکلینیکی و مشاهده خسارت های پرداخت شده می تونید از طریق لینک زیر اقدام کنید.

* توجه داشته باشید برای مشاهده این موارد باید کد ملی سرپرست (بیمه شده اصلی ) و سال تولد سرپرست (بیمه شده اصلی ) و یا کلمه عبور تخصیص داده شده را داشته باشید.

http://www.dana-insurance.com/EstelamDarman

** در صورتی که هر گونه سوالی در زمینه سامانه استعلام بیمه درمان تکمیلی دارید می تونید در بیدبرگ - مرجع بیمه و قانون کار مطرح کنید تا راهنمایی لازم داده شود.