در دیه و بیمه خودرو توسط
حق بیمه پراید مدل 84 با چهار سال تخفیف چغدر میشه بخوام اگه سه ماهه بیمه کنم چغدر میشود
1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

با سلام،

قیمت بیمه شخص ثالث باتوجه به نوع، مدل و سال ساخت خودرو استعلام و نرخ دهی می شود.

برای استعلام و خرید آنلاین بیمه شخص ثالث خودرو می تونید از طریق لینک زیر در سایت مقایسه و خرید آنلاین بیمه اقدام کنید

خرید بیمه شخص ثالث

همچنین برای دریافت مشاوره در زمینه خرید انواع بیمه می توانید از طریق لینک زیر درخواست مشاوره تلفنی خود را ثبت نمایید.

دریافت مشاوره تلفنی بیمه