در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
بنده پدرم مریض هستند و میخواهد در بیمارستان بستری شوند لذا برای اینکه هزینش بالاس میخواهد بیمه شوند.نیازمند راهنمایی و در صورت نیاز عضویت فوری ییمه تامین اجتماعی
1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

سلام شما می توانید برای استفاده از خدمات درمانی از بیمه سلامت استفاده نمایید

در صورتی که حتما قصد بیمه شدن در تامین اجتماعی را دارید می توانید در صورت داشتن شرایط لازم از بیمه اختیاری تامین اجتماعی استفاده نمایید

تفاوت بیمه اختیاری با بیمه صاحبان حرف و مشاغل آزاد و بیمه اجباری

شرایط قرارداد بیمه اختیاری در بیمه تامین اجتماعی