در بیمه درمان تکمیلی توسط
باسلام
بنده بازنشسته تامین اجتماعی هستم.دریکی ازشهرستان های خراسان رضوی.
دفترچه بیمه تامین اجتماعی دارم.
متاسفانه درشهرستان هاکانون بازنشستگان وجود نداره ومرکزاستان هم قبول نمیکنه وازخدمات کانون بی بهره ایم.
لطفا بفرماید دقیقا برابیمه تکمیلی چکاربایدانجام بدم؟
سپاسگذارم
2 پاسخ
توسط (28,870 امتیاز)
شما میتوانید با دفاتر شهر های دیگر مثل تهران تماس بگیرید و بعد از ارسال مدارک درخواستی ثبت نام کنید . ابتدا شرایط ثبت نام و نحوه دریافت خسارت را بپرسید. که بعداً برای دریافت دچار مشکل نشوید.