در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
شرایط جدید بیمه عمر بیمه پارسیان چطوریه؟ بیمش خوبه؟
1 پاسخ
توسط (28,870 امتیاز)

با سلام

بیمه پارسیان جدیداً طرح بیمه عمرشو اصلاح کرده و چند خدمت جدید اضافه کرده از قبیل بیمه بیکاری وهزینه های پزشکی و غرامت بستری و برداشت نقدی از اندوخته

مزاياي متعدد اين بيمه‌نامه براي شما:

• بهره‌مندي از پوششهاي بيمه‌اي از بدو تولد تا 70 سالگي

• تعيين سرمايه فوت از حداقل 10.000.000 ريال تا سقف 2.000.000.000 ريال

• دريافت سرمايه تا 4برابر سرمايه اصلي قرارداد درصورت فوت براثرحادثه تا سقف 4.000.000.000 ریال

• پوشش سرمایه بیکاری معادل 70% سرمایه فوت پایه تا سقف 1.000.000.000 ریال

• پوشش هزینه های پزشکی از حداقل 40.000.000 و تا سقف 20% سرمایه نقص عضو یا فوت در اثر حادثه هرکدام که بیشتر باشد .

• پوشش غرامت روزانه بیمارستانی تا سقف 2.500.000 ریال

• دريافت وام، بدون ضامن و وثيقه از بيمه پارسيان تا سقف 90% ارزش بازخريدي بيمه‌نامه

• امكان برداشت از اندوخته بيمه‌نامه براي رفع بخشي از نيازهاي مالي از انتهاي سال دوم تا 50% ارزش اندوخته و از انتهاي سال ششم تا 90% ارزش اندوخته

• كمك هزينه درماني براي بيماريهاي پرهزينه شامل انواع سرطانها، سكته قلبي و مغزي، عمل قلب باز و پيوند اعضاي اصلي بدن تا سقف 300 ميليون ريال

• ميزان سود قطعي تخصيص يافته به اندوخته بيمه‌نامه‌هاي عمر و سرمايه‌گذاري پارسيان (با احتساب مشاركت در منافع) در سالهاي 1388، تا 1393 به ترتيب برابر با 24% ، 26% و 26.5%، 26.7%، 24%و 23% بوده که متوسط  25% پرداخت شده

• تخصيص سود تضميني سالانه 15% بصورت روزشمار به حساب اندوخته در 10 سال ابتدای بیمه نامه و برای مدت مازاد بر 10 سال، برابر با 10% خواهد بود.

• تعيين حق‌بيمه و نحوه پرداخت آن به انتخاب شما:  ماهانه، سه‌ماهه، شش‌ماهه، سالانه و يكجا

همچنين مي‌توانيد به منظور سرمايه‌گذاري بيشتر، مبلغي را تحت عنوان حق بيمه اوليه در ابتداي هر سال بيمه‌اي علاوه بر حق بيمه منظم بيمه‌نامه، پرداخت نماييد.

• بهره‌مندي از سود مشاركت در منافع: علاوه بر اعطاي سود تضميني به حق‌بيمه‌هاي شما، ما در شركت بيمه پارسيان با توان سرمايه‌گذاري بالا و به كارگيري كارشناسان مجرب در اين امر شما را در حداقل 85% منافع مازاد بر سود تضميني حاصل از سرمايه‌گذاريهاي انجام شده سهيم مي‌كند .

• امكان دريافت اندوخته بيمه‌نامه بصورت يكجا و يا در قالب مستمري در پايان قرارداد

• ميزان حق بيمه و سرمايه بيمه‌اي به انتخاب شما مي‌تواند:  1- ثابت باقي بماند.   2 - براي كاهش اثرات تورمي، سالانه با نرخ منظمي افزايش يابد. 3 - در طول قرارداد منطبق با شرايط اقتصادي و مالي شما افزايش يا كاهش يابد.

• دريافت غرامت نقض عضو يا ازكارافتادگي دائم ناشي از وقوع حادثه مطابق با شرايط اختصاصي پوشش

• ادامه پوشش بيمه اي و معافيت از پرداخت حق بيمه ها در صورت از كارافتادگي دائم و كامل

• محاسبه سود به صورت روزشمار

• دريافت سود تشويقي در صورت پرداخت حق‌بيمه زودتر از تاريخ سررسيد

• عدم وجود جريمه ديركرد در پرداخت حق‌بيمه

• امكان تغيير تمام شرايط بيمه‌نامه از جمله ميزان و نحوه پرداخت، پوششهاي بيمه‌اي، ... در حين قرارداد

• عدم تعليق بيمه‌نامه در صورت تاخير در پرداخت حق بيمه بشرط داشتن اندوخته

• همچنین مشتریان بیمه پارسیان در صورت عضویت در باشگاه بیمه پارسیان می‌توانند بیمه نامه ها را با تخفیف خریداری کنند و بیمه نامه درمان تکمیلی خانواده نیز خریداری کنند .

برخي از معافيتهاي ناشي از خريد اين بيمه‌نامه:

• معافيت سرمايه دريافتي از پرداخت ماليات بر درآمد

• معافيت از قوانين انحصار وراثت

• مصون بودن سرمايه بيمه از ادعاي طلبكاران