در از کار افتادگی و کمیسیون پزشکی توسط
اینجانب در یک حادثه از ناحیه پای راست دچار حادثه شده ام که پایم از زانو به پایین بی حس شده است و انگشت شصت پایم از قسمت کف پا قطع شده است . با این شرایطی که دارم امکان بازنشسته شدن زود هنگام را دارم یا خیر؟ درضمن   باکمیسیونی که رفته ام مرا ۳۷ درصد از کار افتاده زده اند که حقوقم ۱۱۰ هزار تومان در ماه میباشد . درضمن بنده ۱۰ سال سابقه دارم .
1 پاسخ
توسط (77,860 امتیاز)
با سلام اگر بیماری شما تشدید یافته باشد با ارایه مدارک جدید مجدد به کمیسیون ارجاع داده میشوید ونظر پزشک کمیسیون که شما رو کارافتاده کند یا نه.اما به خاطر این درصد نمیتوانید زودتر بازنشسته شوید