در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط
سلام

تفاوت بیمه اختیاری و بیمه اجباری سازمان تامین اجتماعی چیست ؟
2 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

مهمترین تفاوت های بیمه اجباری با بیمه های خویش فرما مثل بیمه اختیاری :

بیمه اجباری هم سوابق کار محسوب می شود و هم سابقه بیمه ولی بیمه اختیاری هیچ سابقه کاری محسوب نمی شود و تنها به عنوان سابقه بیمه منظور می شود.

در بیمه اختیاری حق‌بیمه 26 درصد مقطوع است که کل خدمات از قبیل مســتمری‌های بازنشستگی، ازکارافتادگی، فوت و تعهداتی شامل درمان، هزینه‌های پروتز و اروتز، هزینه کفن‌ودفن را دربرمیگیرد.

در بیمه اجباری حق بیمه 30 درصد از حقوق و مزایای قانونی مثل اضافه کاری می باشد که 7 درصد سهم کارگر و 23 درصد سهم کار می باشد و علاوه بر پوشش های بیمه ای و درمانی بیمه اختیاری چندین مزیت وجود دارد مانند:

اطلاعات تکمیلی در :

تفاوت بیمه اختیاری با بیمه صاحبان حرف و مشاغل آزاد و بیمه اجباری

مبلغ پرداخت بیمه در سال چقدر می باشد

تشریح جزییات کسر حق بیمه و مالیات از حقوق

قانون کار و جزییات قانونی قرارداد کار