در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط
در مورد اینکه چطور خودم رو بیمه قالیبافی کنم بهم توضیح می دهید
1 پاسخ
توسط (56,040 امتیاز)

با سلام بر شما ،

طبق قانون تامین اجتماعی  :

قانون اصلاح بند ب و تبصره 3 ماده 4 قانون تأمین اجتماعى مصوب
ماده واحده  سازمان تأمین اجتماعى مکلف است با استفاده از مقررات عام قانون
تأمین اجتماعى صاحبان حرف و مشاغل آزاد را به صورت اختیارى در برابر تمام یا
قسمتى از مزایاى قانون تأمین اجتماعى بیمه نماید. چگونگى انجام بیمه و نرخ حق
بیمه و همچنین میزان مزایاى مربوط به موجب آیین نامه اى خواهد بود که به تصویب
هیئت دولت خواهد رسید.

نکته : 1366 به تصویب هیئت وزیران رسیده است.؛ نک: قانون بیمه /7/ 4. آیین نامه اجرایى این قانون در تاریخ 29
76 و آیین نامه اجرایى آن /9/ بازنشستگى، فوت و ازکارافتادگى بافندگان قالى، قالیچه گلیم و زیلو مصوب 11
1381 ؛ قانون بیمه اجتماعى /1/ 79 هیئت وزیران و اصلاحیه این آیین نامه مصوب 25 /12/ مصوب 17
رانندگان مصوب و آیین نامه آن، قانون بیمه رانندگان حمل و نقل بار و مسافر بین شهرى مصوب
1380 ؛ براساسبند 2 تبصره ماده یکقانون بیمه بیکارى /3/ 1379/2/18 و آیین نامه اجرایى آن مصوب 9
69 صاحبان حرف و مشاغل آزاد مشمول قانون بیمه بیکارى نمى شوند. /6/ مصوب 26

تبصره 1 بیمه شده مختار است که سطح درآمد ماهانه خود را که مبناى پرداخت
حق بیمه 1 قرار مى گیرد بین حداقل و حداکثر دستمزد قانونى انتخاب نماید.

پس طبق این قوانین کافیست به نزدیکترین شعبه محل زندگی یا کارگاهی که در آن مشغول کار هستید رجوه کرده و مدارک مورد نیاز را تحویل نمائید تا مشمول بیمه تامین اجتماعی شوید ، ضمنا به شما پیشنهاد می کنم حتما درباره بیمه های عمر و تامین اتیه نیز تحقیق کنید که برای شما سودمند است.

پیروز و موفق باشید - مهندس محمد حسین یمکان گز - نماینده 3247 بیمه پاسارگاد - مشاوره بیمه ایی