در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
سلام

فرمول محاسبه سود بیمه عمر بیمه پاسارگاد
2 پاسخ
توسط (56,040 امتیاز)
با سلام ،
محاسبه سود بیمه عمر بسته به شرایط جسمانی ، شغل ، سن ، جنسیت و پوشش های خریداری شده و ضرایب سرمایه بیمه عمر در بیمه نامه برای هر شخص متفاوت می باشد .
شایان ذکر است بابت هر پوشش خریداری شده در بیمه نامه حق بیمه ان از مبلغ قسط پرداختی کسر شده و برای پنج سال اول (تا قبل از مورخ 1395/06/01) 18%،پنج سال دوم 15%، و مازاد بر ده سال 10% خواهد بود که این سودها ، سود تضمین بوده و سود مشارکت در منافع هم به آنها اضافه خواهد شد.
ا ز مورخ 1395/06/01 به بعد سودهای تضمینی در تمام شرکت های بیمه به شکل زیر خواهد شد:
2سال اول 16% ، 2سال دوم 13% ، از سال 5 به بعد 10% خواهد شد ، که این سودها ، سود تضمین بوده و سود مشارکت در منافع هم به آنها اضافه خواهد شد.