در لیست بیمه توسط
باعرض سلام و احترام، کارگرجدیدم که 20روزبودکار میکرد،پنج شنبه شب ساعت دو با موتور تصادف کردو فوت شد، منم طبق قانون آخر هرماه لیست و به بیمه ارایه میدادم وهنوز لیست این ماه و ارایه ندادم .متاسفانه ایشان تا بحال دربیمه نام نویسی نشده بوده(سابقه بیمه ندارد)، آیا اکنون میتوان اورا نام نویسی کرد؟ ایا خانواده مرحوم میتواند از من شکایت کند؟ شغل نانوایی (خواهشاکمکم کنید) حادثه (ناشی از کار نبوده)
1 پاسخ
توسط (15,920 امتیاز)
با سلام و وقت بخیر

شما مجبورید ایشان را نام نویسی کنید و بیمه 20 روز کاری آن مرحوم را رد کنید

بله خانواده مرحوم میتواند از شما با مدارک مستدل شکایت کنند