در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
شماره بیمه تامین اجتماعی را ازکجا پیدا کنم ؟
1 پاسخ
توسط (330,690 امتیاز)

سلام بر روی دفترچه درمانی تان درج شده اگر دفترچه درمانی ندارید می توانید با کارت ملی به شعبه بیمه تان مراجعه نمایید

در ضمن شماره بیمه تامین اجتماعی بر روی فیش حقوقی نیز معمولا درج می شود

همچنین می توانید در سایت مشاهده سوابق بیمه ثبت نام کرده و پس از تایید ثبت نام وارد سامانه شده و بر روی آیکون کلیه سوابق کلیک نمایید در قسمت اطلاعات هویتی شماره بیمه شما درج شده

مشاهده سوابق بیمه با کد ملی

همچنین می تونید با در دست داشتن کارت ملی به واحدنامنویسی شعبه بیمه تامین اجتماعی مراجعه نمایید

لیست شعب سازمان بیمه تامین اجتماعی