در بیمه درمان تکمیلی توسط
شاغلم تامین اجتماعی بیمه تکملی ندارم جهت دارو سونو ازمایشات وبستر چه نوع بیمه رو پشنهاد میکنید انفرادی برای کل اعضای خانواده
3 پاسخ
توسط (4,400 امتیاز)
با سلام

دوست عزیز شرکت بیمه ملت  تنها شرکت بیمهدر کشور میباشد که بیمه درمان تکمیلی خانواده را ارائه می نماید . بیمه درمان خانواده در 4 طرح و با تمامی پوشش های مورد نیاز (بستری ، جراحی ، پاراکلینیکی ، زایمان ، دندان پزشکی، ویزیت و دارو و.... ) میتوانید تمام نیاز شما را پوشش دهد.

نمایندگی صدور و پرداخت خسارت بیمه ملت 2580