در سوابق بیمه توسط
بنده ۹ سال در نانوایی کار کرده ام و بیمه بازنشستگی دارم و هم اکنون درنیروی انتظامی مشغول خدمت هستم خواستم بیمه بازنشستگی را از اجتماعی به انتظامی انتقال دهم سازمان  بیمه نیروهای مسلح قبول نکرد میگویند که کارگری با مسلح سنخیت ندارد و به هیچ عنوان امکان تجمیع و یا انتقال اجتماعی به مسلح نمیباشد حتی بعد از بازنشستگی از نیروی انتظامی . برای حل مشکل برایم راه حلی نشان دهید با تشکر از جنابعالی
1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
با درخواست در اداره بازنشستگی نیروهای مسلح میتوانید نسبت به خواسته خود اقدام نمایید

مبلغ مابه التفاوت این انتقال از شما اخذ و به سوابق موجود در خدمات لشکری پس از وصول اضافه خواهد گردید