در سختی کار و مشاغل سخت توسط
سلام علیکم کشاورز باچند سال سابقه بیمه بازنشسته وچند درصد سختی کار را دارا وآیا سختی کار جز سنوات خدمت بحساب می آید وشخصی که خدمت مقدس سربازی را حدود ۱۵سال پیش تمام نموده واکنون ۳سال سابقه بیمه داشته باشد میتواند ۲سال بیمه سربازی را پرداخت واز همان ۱۵سال   پیش هزینه بیمه را بپردازد تا زودتر باز نشسته شود
1 پاسخ
توسط (31,590 امتیاز)
لطفا مشخص بفرمائید بیمه کشاورزی تامین اجتماعی منظورتان هست یا بیمه کشاورزی عشایری و روستایی ..

درخصوص خدمت سربازی نیز فقط ایام سابقه خدمت سربازی تان قابل تبدیل به سابقه بیمه تامین اجتماعی می باشد و فاصله مورد نظرتان از خدمت سربازی تاکنون قابل خریداری از بیمه نمی باشد .