در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
كارگر تا چه مدت ادعاي سوابق اشتغال مي تواند داشته باشد مثلا ميتواند ادعاي 9 سال قبل را بكند كه من 9 سال قبل در شركتي مشغول بودم و بيمه براي من رد نكرده اند ؟ محدوديت زماني ندارد؟

در ضمن اگر كارگر ادعا كند كه من تمام وقت در شركت بوده ولي براي من پاره وقت بيمه رد كرده اند دلايل اثبات اين ادعا چيست ؟ سازمان تامين اجتماعي چگونه ميتواند آن را ثابت كند؟
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
باسلام.ادعای سوابق کاری شما محدودیت ندارد.بلکه از روز ابتدای کار شما میتوانید ادعای سابقه داشته باشید....در ضمن مرجع رسیدگی کننده به ادعای سابقه شما اداره کار میباشد.