در بیمه درمان تکمیلی توسط
آیا بیمه پاسارگاد، در صورتی که بیمه عمر این شرکت را داشته باشیم، آیا بیمه تکمیلی انفرادی SOS را با همان قیمت معمول می دهد؟ آیا بیمهه SOS تعلق می گیرد یا بیمه تکمیلی انفرادی خود شرکت بیمه پاسارگاد می دهد ؟
1 پاسخ
توسط (400 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
با سلام خدمت شما دوست عزیز..
پوشش بیمه تکمیلی sos که فقط به بیمه شدگان بیمه های عمر وتامین اتیه شرکت بیمه پاسارگاد ارایه میشه، به منظور ایجاد رفاه بیشتر جهت بیمه شدگان این بیمه نامه در صورتی که مجموع ذخایر ریاضی و سپرده اونها بیش از دو میلیون تومان باشه بر اساس جدول مربوطه مازاد بر تعهدات بیمه گر اول یعنی سازمان تامین اجتماعی، سازمان خدمات درمانی، و سایر سازمانهای مشابه ارایه میشه...
در این پوشش که به صورت رایگان تعلق میگیره به بیمه شدگان این پوششها موجود هستش.
1_تامین هزینه های بیمارستانی شامل هزینه های بستری و جراحی حداکثر در سال مبلغ 2،3،4،5میلیون تومان با توجه به ذخیره ریاضی و سپرده...
2_ تامین هزینه های بیمارستانی اعمال جراحی اصلی فقط شامل قلب ،مغز واعصاب،پیوند ریه،کلیه ، کبد و مغز استخوان با احتساب ردیف 1 حداکثر در سال تا مبلغ 4،6،8،10میلیون تومان...
البته باید خدمتتون عرض کنم که این پوششها با 30%فرانشیز ارایه میشه و کاملا رایگان هستش و مبلغی از این بابت از بیمه نامه شما کم و یا مبلغی دریافت نمیشه.. در ضمن این پوشش شامل هزینه های بیمارستانی مربوط به زایمان، رفع عیوب انکساری چشم، و هر نوع هزینه های بیمارستانی سرپایی و کلینیکی و پاراکلینیکی نمیشه...
موفق و پیروز باشید...