در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
من در یک شرکت دولتی (سهامی عام) یک سال و نیم کار کردم ولی بیمم نکردن. حالا می خوام شکایت کنم رفتم پرینت حسابمو که حقوقمو واریز کرده بودند رو گرفتم. دقیق واریزهای حقوقم ثبت شده ولی مشکلی که هست قسمت شماره کارت واریز کننده خالیه، از بانک پرسیدم گفت چون دولتی بوده. حالا چیکار کنم این پرینت حساب به دردم می خوره؟ می شه بهش استناد کرد؟ این تنها مدرکمه
1 پاسخ
توسط (54,350 امتیاز)
باسلام به بازرسی اداره کار مراجعه کنید و همان پرینت رو ارایه بدهید