در هدیه ازدواج توسط
با سلام من درسال 92 بیمه شده ام ودرخرداد 95 عقد کردم و برای گرفتن کمک هزینه ازدواجم به شعبه مربوطه مراجعه و ثبت نام کردم بعد از مدتی برا اطلاع از واریز هدیه تماس گرفتم گفتن شامل شما نمیشه و بعد از درآوردن سوابقم فهمیدم کارفرما من 6 ماه از بیمه رو پرداخت نکرده قبل از ازدواج..اگه این حق بیمه پرداخت بشه و تو سابقه من درج شود این هدیه به من تعلق میگیرد؟تاکید میکنم اون 6 ماه پرداخت نشده قبل از تاریخ عقدم بوده
1 پاسخ
توسط (329,890 امتیاز)

سلام بله درصورتی که کارفرما مبلغ حق بیمه شما را بریزد و داشتن دیگر شرایط (ازدواج اول باشد و قطع نشدن رابطه شما با سازمان در زمان عقد) می توانید از این کمک هزینه استفاده نمایید

برای کسب اطلاعات بیشتر می تونید به پاسخ سوال زیر مراجعه نمایید

شرایط پرداخت کمک هزینه ازدواج چیه ؟