در پرداخت حق بیمه توسط
آیا اداره بیمه می تواند شرکت را بخاطر بیمه نکردن یکی از سهامداران که بعنوان کارمند مشغول است و از شرکت حقوق دریافت می کند جریمه کند و شرکت را وادار به بیمه کردن شخص بکند؟در ضمن حقوق پرداختی به شخص در لیست مالیات حقوق شرکت درج گردیده و بعنوان هزینه حقوق در دفاتر ثبت گردیده است.....با تشکر
2 پاسخ
توسط (330,690 امتیاز)

بهترین پاسخ

سلام در صورتی که سهام داری از شرکت حقوق می گیرد باید هر ماه هم در لیست بیمه بیاید و هم حق بیمه اش به سازمان واریز شود

اگر حقوقی از شرکت نگیرد نیازی به پرداخت حق بیمه نمی باشد و شرکت نیز جریمه ای نمی شود