در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط

با سلام

مردی هستم متاهل و 33 ساله و می خواهم خودم را بیمه کنم.سازمان تامین اجتماعی مبلغ 205 تومن را ماهانه تعیین کرده است.دارای بیمه سلامت هستم و میخواهم بیمه تکمیلی نیز بشوم که هزینه های زایمان و سونوگرافی و ازمایشات نیز پرداخت شود.

با توجه به اینکه بیمه تامین اجتماعی تکمیلی ندارد و قطعا مبلغ پرداختی بیشتر از 200 تومن در ماه می شود.

حال سوالات من به شرح زیر می باشد:

1-بیمه تامین اجتماعی پاداش بازنشستگی ندارد همانند کارمندان؟

2-در بیمه تامین اجتماعی مبلغ ماهانه بازنشستگی و مستمری چقدر است؟

3-بیمه عمر برای من در صورت پرداخت همین 200 تومن چگونه محاسبه می شود؟

4-بیمه عمر هزینه های زایمان و ازمایشات پزشکی برای همسر پرداخت می کند؟

5-کدامیک بهتر است؟

2 پاسخ
توسط (11,880 امتیاز)
درود
بیمه تامین اجتماعی بیمه ای درمانی ست ،بازنشستگی در آن طبق 3 سال آخر پرداختی محاسبه میشود.ضمن اینکه بیمه سلامت را دارید و همان درمانی تامین را انجام میدهد برای بازنشستگی زودتر و بهتر میتوانید بیمه عمر را داشته باشید.
بیمه زایمان هم جز بیمه تکمیلی ست که باید سالانه انجام شود.