در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط
آقای احسان حسینی تبار سلام و خسته نباشید.  در پاسخ شما به یک سوال، که فرمودید:حق بیمه ای که پدر برای فرزندش واریز میکند(دانشجو یا سرباز)،
جزوه سابقه بیمه محسوب می‌شود اما جزو سابقه کار محسوب نمیشود تفاوت در بازنشستگیه این دو چیست؟. سوالم اینست: آیا موقع بازنشستگی فرقی بین مستمری بازنشستگی مشاغل آزاد با بیمه اجباری وجود دارد؟؟
بار تشکر از شما بزرگوار
1 پاسخ
توسط (330,690 امتیاز)

سلام به طور کلی فقط بیمه اجباری جزو سابقه کار و سابقه بیمه محسوب می شود و بیمه های خویش فرما یا اختیاری فقط جزو سابقه بیمه شما محسوب میشود

در زمینه بازنشستگی در بیمه خویش فرما و یا اختیاری بسته به قرار داد شما با بیمه تامین اجتماعی میزان مستمری در یافتی شما متفاوت است در بیمه اجباری میانگین پرداختی 2 سال آخر ملاک قرار می گیرد

اطلاعات بیشتر در :

تفاوت بیمه اختیاری با بیمه صاحبان حرف و مشاغل آزاد و بیمه اجباری

شرایط بازنشستگی

** در ضمن در شرایطی نیز می تواند حق بیمه پراختی از سوی پدر برای پسر اجباری باشد و این بسته به شرایط کاری شما با پدرتان دارد