در سوابق بیمه توسط

با سلام نادر اکبری هستم  بیمه شده .............. ازسال 56  در زهن خودم در سازمان یک تکیه گاه ویا یک خانه امید ساخته بودم یکسال نیم کمی بیشتر یاکمتر تقاضای بازنشتگی کرده ام که هنوز اندخم یک کوچه تنگم  اول جمع آوری سابقه مطرح شد بین شعبه ها وسربازی وانتقال یک سال سابق از صندوقی دیگر به تامین اجتمای بعد از تمام شدن این پروسه طولانی متوجه شدم در شعبه ها کارهارا به صورت موازی انجام نمیشود به صورت سری انجام میشود یعنی مجموع کار 6 ماهه 18ماهه شاید انجام شود یانه وجالبتر از آن در سال 84 بنده علارقم میل باطنی بیکار شدم 10ماه مقرری دریافت کردم دراین ایام کاری نتوانستم گیر بیاورم وچون نمیخواستم فلسله ای بین بیمه ام ایجاد شود اقدام به خیشفرمایی نمودم پس از یک پروسه قراردادی با سازمان منعقد گردید 3ماه پس از قرارداد کاری پیدا شد که حق بیمه از طرف کارفرما پرداخت گردید . سازما آن 3ماه حق بیمه راکه خدم پرداخ نموده ام  کاملا حزف نموده  پرسیدم چرا جواب میگویند 2روز تداخل است  من نفهمیدم کدام سازمان این 2روز تداخل را در پرونه من ایجاد کرده از سال 56 تا هالا خیلی از سابق خاموش است میگویند کارفا ها حق بیمه واریز نکره اند میپزیرم جون لیست ارسالی کارفرمایان را من نداریم  ولی این 3ماه را خودم شخصا پرداخت نموده ام این چرا حزف شده  امید وارم پاسخی قانه کننده ای در یاف کنم

1 پاسخ
توسط (77,860 امتیاز)
با سلام احتمال زیاد، که فکر میکنم درست است، در سه ماهه ای که پرداخت کردید در ماه سوم با بیمه اجباری شما،آنهم در دو روز آخر تداخل داشته ولی سازمان تامین اجتماعی میبایست دو روز آخر شما که با بیمه اجباری تداخل دارد رو حذف میکرد نه اینکه سه ماه رو.اگر موفق نشدید میتوانید با طرح شکایت در دیوان عدالت اداری حق خود رو بگیرید