در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام . می خواستم بدونم آیا کارفرما نیز اجبار هست خودش را بیمه‌ کند یا خیر؟
قانونی هست که اگر تعداد کارگران زیر ۴ نفر باشد نیاز به بیمه‌اجباری نیست؟
1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)
سلام بیمه شدن کارفرما به صورت کلی اختیاری است و جریمه ای بابت بیمه نشدن کارفرما وجود ندارد

در صورتی که شما حتی 1 کارگر هم دارید باید آن را بیمه اجباری نمایید مگر کارگاه شما خانوادگی باشد