در سختی کار و مشاغل سخت توسط
سختی کار خود را چگونه پیگیری کنیم
توسط
سختی کار کارشناس مربی مبارزه با بیماریهای مرکز آموزش بهورزی چقدر است
1 پاسخ
توسط (31,590 امتیاز)

بهترین پاسخ

چنانچه عنوان شغلی شما در لیست ارسالی به بیمه تامین اجتماعی جزو مشاغل سخت و زیان اور باشد بایستی از طریق ثبت نام در سایت مشاغل سخت و زیان آور اقدام نمائید و کد رهگیری دریافت نمائید . پس از بررسی نتیجه آن با کد رهگیری در سایت قابل رویت است .آدرس سایت بازنشستگی برای شاغلین دارای سختی کار در زیر آمده است:

http://sakht.tkrtehran.ir/