در هدیه ازدواج توسط
با سلام من 7 تیر ماه 1394 ازدواج کردم هنوز هم تو عقد هستم بابام چون رانندست تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی قرار گرفته من هم دفتر چه تامین اجتماعی دارم ایا شرایط گرفتن هدیه ازدواج به من تعلق میگیرد یا نه ممنون از راهنمایتون.
1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

سلام خیر هدیه ازدواج بیمه تامین اجتماعی به شما تعلق نمی گیرد

برای دریافت این هدیه باید بیمه شده اصلی باشید و حداقل 720 روز بیمه اجباری بیمه تامین اجتماعی برای شما رد شده باشد و شرایط لازم دیگر را نیز داشته باشید

برای اطلاعات بیشتر می تونید مقاله زیر رو مطالعه نمایید

همه چیز در مورد دریافت کمک هزینه ازدواج از بیمه تامین اجتماعی