در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
پدربنده بازنشسته شرکت نفت درسال ۶۹ فوت نمود حقوق خودرا ازمشهد دریافت میکردهم اکنون من تنها دختر و وارث پدرم بدنبال پرونده راکد پدرم هستم تنها هستم خرجم ازجایی تامین نمیشود  وپرونده و مدارک پدرم مفقودشده وهیچگونه مدرکی ازایشان ندارم دوسال است که بدنبال پرونده پدرم هستم اما تا کنون ان را پیدا نکرده ام وهیچگونه مدرکی ازفیش حقوقی یادفترچه ازایشان دردست ندارم زیرا سالها ازاودوربوده وتاهنگام فوت رابطه کمی بااوداشتم ایاراهی هست که بتوانم حقوق پدرخودرا دریافت نمایم فاطم زاده فرحانی ازابادان
1 پاسخ
توسط (54,350 امتیاز)
باسلام

با در دست داشتن کارت ملی و یا هر سندی که نشان از رابطه پدر و فرزندی وجود دارد به شعبه تامین اجتماعی محل سکونت مراجعه نمایید و در صورت عدم گرفتن پاسخ به شعبه مشهد و یا بانک رفاه که حقوق بازنشستگی را پرداخت میکرده مراجعه نمایید