در سوابق بیمه توسط
سلام علیکم
بنده حدود ۹ سال در نانوایی کار کرده ام و درسازمان تامین اجتماعی ۹سال سابقه بیمه بازنشستگی دارم
 میخواستم ببینم امکان انتقال سوابق بیمه از تامین اجتماعی به نیروی انتظامی هست یا خیر و راه حلش چگونه است
اکنون ۱۸ سال است که در نیروی انتظامی مشغول خدمت میباشم
و اگر هم نیست پس تکلیف  ۹ سال سابقه بنده در تامین اجتماعی چه میشود ؟
2 پاسخ
توسط (1,140 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ

شرط انتقال بیمه تامین اجتماعی به نیروهای مسلح

  1.  حداقل سابقه ی دولتی باید بیست سال باشد
  2.  تجمیع بیمه ها تا سی سال انجام میشود یعنی اگر بیمه نیروهای مسلح 23 سال و سابقه تامین اجتماعی 10 سال باشد تنها 7 سال از سابقه پذیرفته میشود
  3.  بیمه پردازی تامین اجتماعی باید تنها از سوی ادارات، شرکتها یا موسسات باشد.

شما میتوانید پس از بازنشستگی ، بیمه تامین اجتماعی خود را ادامه و هنگام داشتن شرایط لازم تقاضای بازنشستگی کنید. و از دوحقوق بازنشستگی بهره مند شوید و یا همین امروز برای دریافت کسور بازنشستگی خود از صندوق تامین اجتماعی اقدام نمایید.

ضمنا چنانچه بازنشسته تامین اجتماعی شدید پس از فوت شما (دور از جون)، همسرتان نمیتواند از هر دو حقوق شما استفاده کند و فقط حقوق بیشتر برایش برقرار میشود