در سختی کار و مشاغل سخت توسط
بیمه شده با ۱۹/۵ سال متوالی سابقه کار در مشاغل سخت میباشم و درحال دریافت بیمه بیکاری میباشم با شرایط مذکور میتوانم تقاضای بازنشستگی دهم؟سن ۴۴سال ومیزان سابقه پرداختی بیمه با احتساب بیمه بیکاری ۲۰سال و ۴ ماه میباشد
1 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)
با سلام شما اگر 6ماه دیگر در مشاغل سخت حق بیمه میپرداختید میتوانستید بدون شرط سنی با بیست سال سابقه بازنشسته شوید اما بهترین راه این است که مجدد به کاری مشغول شوید که آن کار جزو مشاغل سخت وزیان آور باشد وبا واریز 6ماه حق بیمه بازنشسته شوید و این رو هم بدانید که بیمه بیکاری باعث از بین رفتن توالی سخت وزیان آور نمیشود اما بیمه بیکاری هم جزو مشاغل سخت وزیان آور نمیباشد