در سایر توسط
من سال 89 عقد کردم وسال 92 عروسی کردم آیا به من 8120000 میخورد یا نه؟
1 پاسخ
توسط (329,890 امتیاز)

سلام در صورتی که در زمان عقد شرایط لازم رو داشته باشید می تونید از این کمک هزینه استفاده نمایید

در ضمن مبلغ کمک هزینه ازدواج برابر با یک ماه متوسط حقوق یا مزد بیمه شده است. برای محاسبه این مبلغ، جمع دریافتی بیمه شده (مشمول کسر حق بیمه) در آخرین دو سال قبل از ازدواج بر عدد ۲۴ (تعداد ماه ها) تقسیم می شود. در صورتیکه حاصل محاسبه کمتر از حداقل دستمزد عادی در زمان وقوع عقد ازدواج باشد، مبلغ قابل پرداخت معادل حداقل مذکور خواهد بود.

مبلغ کمک هزینه ازدواج چگونه محاسبه میشه ؟