در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
دامنه شمول قانون تامین اجتماعی
1 پاسخ
توسط (109,610 امتیاز)
براساس ماده 4 تامین اجتماعی:

ماده 4 - مشمولين اين قانون عبارتند از:

 الف ـ افرادى كه به هر عنوان در مقابل دريافت مزد يا حقوق كار مىكنند.

ب ـ لغو شده است. جايگزين آن عبارتست از: 3 قانون اصلاح بند ب و تبصره 3 ماده 4 قانون تأمين اجتماعى مصوب 30/6/1365 ماده واحده ـ سازمان تأمين اجتماعى مكلف است با اسـتفاده از مقـررات عـام قانون تأمين اجتماعى صاحبان حرف و مشاغل آزاد را به صورت اختيارى در برابـر تمام يا قسمتى از مزاياى قانون تأمين اجتماعى بيمه نمايد. چگونگى انجـام بيمـه و نرخ حق بيمه و همچنين ميزان مزاياى مربوط به موجب آييننامهاى خواهد بود كـه به تصويب هيأت دولت خواهد رسيد.