در سختی کار و مشاغل سخت توسط
باسلام واحترام : درشهرداری باحکم مشاغل سخت وزیان اوراستخدام شده ام وقبل ازصدوراین حکم درهمین قسمت کارمی کردم ولی بیمه پردازی نمی شد وبامدارکی که ارایه کردم وبه تاییدامورمالی شهرداری رسیدوازطریق کمیته رسیدگی به ادعای حق بیمه این مدت هم بیمه پرداخت گردیدودرسابقه ام ثبت شده حال سوال اینجاست که ایا پرداخت این حق بیمه قبل ازصدورحکم ولی بامدرک که درقسمت مشاغل سخت بوده ام به سابقه مشاغل سخت اضافه میشود یاخیرممنونم ازراهنمایی شما.
1 پاسخ
توسط (31,590 امتیاز)
حق بیمه 4% مشاغل سخت و زیان آور در پایان دوره کاری و پس از صدور حکم نهایی توسط کارفرما بایستی واریز گردد ..