در هدیه ازدواج توسط
میگن کسانی که از سال ۹۰ تا سال 96 عقد کردن و دوسال سابقه بیمه دارن ،بیمه مبلغ 1/000/000 تومان بهشون میدن ، آیا این موضوع صحت داره؟
4 پاسخ
توسط (109,610 امتیاز)

بهترین پاسخ

باسلام. بله. کمک هزینه ازدواج موضوع ماده 85 قانون تامین اجتماعی میباشد و به همه بیمه شدگان در صورت داشتن شرایط پرداخت می شود.

شرایط پرداخت کمک هزینه ازدواج بر اساس ماده 85 قانون تامین اجتماعی :

1-بیمه شده طی 5سال قبل از تاریخ ازدواج ،حداقل به مدت 720روز سابقه کار داشته باشدوحق بیمه این مدت را پرداخته باشد.

2-در تاریخ ازدواج رابطه استخدامی بیمه شده با کارفرما قطع نشده باشد.

3-ازدواج اول باشد.

4-ازدواج دایم بوده ودر دفتر رسمی ثبت شده باشد.

مبلغ کمک هزینه ازدواج برابر با یک ماه متوسط حقوق یا مزد بیمه شده است.

مدارک لازم جهت دریافت:

1-تصویر واصل سند ازدواج وشناسنامه زن وشوهر

2-تعهد کتبی بیمه شده مبنی بر اینکه برای بار اول ازدواج کرده است.

همچنین برای دریافت مشاوره تلفنی از متخصص می توانید از طریق لینک زیر اقدام کنید:

دریافت مشاوره از متخصص