در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام مهلت ارائه درخواست به منظور استفاده از تسهیلات بخشودگی جرائم تا کی می باشد ؟
1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

سلام کارفرمایان خوش حساب کلیه واحدهای فعال تولیدی، صنعتی و معدنی که دارای دلایل ابرازی مبنی بر غیر ارادی بودن معوق شدن حق بیمه مربوط به قبل از تصویب آیین نامه اجرایی (موضوع ماده 13 قانون حداکثر توان تولیدی کشور)می باشند حداکثر ظرف سه ماه از تاریخ 1395/3/27 مهلت دارند تا دلایل یادشده را به واحدهای اجرایی تابعه ارائه نمایند.

برای کسب اطلاعات بیشتر پیشنهاد می کنم مقاله زیر رو مطالعه نمایید:

جزئیات آیین نامه بخشودگی جرایم بیمه تامین اجتماعی