در سایر توسط
سلام. داروی داستینکس (dostinex)  هم تحت پوشش با بیمه طلایی هست یا خیر
1 پاسخ
توسط (8,540 امتیاز)
داروی داستینکس یا همان مکمل و رژیم غذایی بطور کلی مورد تعهدات بیمه ها نیست

درخصوص عوارض این دارو لازم است نکته ای را ارایه دهیم که این دارو عوارضی از جمله سرگیجه یبوست افسردگی تهوع ضعیف شدن عضلات دردشکمی احساس سوزن سوزن شدن استفراغ خونریزی از بینی گرگرفتگی مختصر از دست دادن بینایی افزایش ضربانات قلب کاهش فشار خون احساس خستگی و خواب آلودگی درد سینه ها سوئ هاضمه و اختلالات معده  صدای شکم در شروع درمان فشار خون باید مرتب چک شود در صورتی که عوارض دارو زیاد بود با دوز کم دارو را شروع کرده سپس هر هفته 0.25میلی اضافه میکنند تا عوارض ناپدید شود