در سوابق بیمه توسط
سلام بنده درکارخانه پنبه شهرستان گنبدکاوس درسال 42 وچندجای دیگرمشغول کاربودم که بیمه من را ردمیکردندحالاسن بنده بالای 50میباشدوبرای دریافت سوابق بیمه خودبه مشکل برخوردم شمابنده راراهنمایی کنیدکه کجامراجعه کنم تادفتری که درآن زمان اسامی نوشته میشدسابقه خودم راپیداکنم به بنده اللام کردندکه دفتری وجودنداردولی چندتاازهمکارانم درآن زمان مشغول کاربودنددرحال حاضرحقوق بگیرتامین اجتماعی میباشند
1 پاسخ
توسط (77,660 امتیاز)
با سلام در گذشته به خاطر اینکه کارها بصورت دستی انجام میشد وسیستمی نبود بعضی از سوابق در هنگام مکانیزه کردن وارد سیستم نشدن ولی چنانچه در کارگاهی که اعلام کردید دفاتر پرداختی بیمه مربوط به سالهای گذشته در بایگانی راکد که در مرکز استان بوده نگهداری شده اند وشما به شعبه گنبد مراجعه کرده وزمان دقیق کارگرد خود را به شعبه اعلام کنید که دفاتر آن شرکت رو از بایگانی راکد درخواست کنند که چنانچه حق بیمه ای برای شما واریز شده مشخص شوند